środa, 2 października 2013

Ciasto jogurtowe ze śliwkami

Zakochałam się w jogurtowym cieście, ponieważ jest... niezawodne! A przy tym smaczne, długo zachowuje świeżość, no i można je robić z różnymi owocami. Latem upiekłam je z mini morelkami, jesienią przyszła kolej na słodkie, dojrzałe, prawdziwe węgierki.
Ciasto uratowało mi tyłek, kiedy przeliczyłam się czasowo i musiałam na bardzo szybko upiec coś dla gości. Zapraszam na świeżutkie, puszyste jogurtowe ciacho z węgierkami :)








Nie podaję przepisu, ponieważ zamieściłam go już TUTAJ (KLIK), wystaczy tylko zmienić owoce :)



6 komentarzy:

  1. Pycha, miękkie i mokre w środku, lubię!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję :) Jest dokładnie takie jak napisałaś :)

      Usuń
  2. Ratuje Ciebie odległość bo już bym się dobijała do drzwi :)

    OdpowiedzUsuń

Przy komentarzu zostaw swoje imię, w odpowiedzi łatwiej będzie mi się do Ciebie zwracać :)

Podziel się fotką dania przygotowanego według mojego przepisu na adres e-mail edyta2204@gmail.com, a z przyjemnością zamieszczę ją w albumie na fb :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...