Danie wymyśliłam już jakiś rok temu i od tamtego czasu zdarzyło mi się przyrządzić je kilka razy. Jest szybkie i smaczne, o czym świadczy prędkość, z jaką znika z talerzy :)
Zawsze je podaję z ryżem, tylko dodatki warzywne zmieniają się w zależności od pory roku. Można podać warzywa z wody, albo jakąś nieskomplikowaną sałatkę. Polecam :)
Pierś indycza w paprykowym sosie |
Bardzo lubię takie jedzenie :)
OdpowiedzUsuńTo zapraszam Diano, pojemy sobie :)
Usuńpycha!:) uwielbiam takie sosiki - dziś robiłam coś podobnego, ale podpatrzyłam na innym blogu i było z pieczarkami, ale sama od siebie zrobiłam wersję paprykową sosiku:)
OdpowiedzUsuńPs. Zapraszam do akcji "gotowanie za głosowanie" na moim blogu:)
Dziękuję, rzeczywiście pycha :)
OdpowiedzUsuńGłos oddany, ciekawa jestem wyników :)