Jakiś czas temu, na zaproszenie portalu gotujmy.pl, miałam przyjemność gościć na kulinarnych warsztatach w Akademii Smaku Bosch. Część teoretyczną prowadził pan Jarosław Mrożek, założyciel i prezes biura podróży Destino Mexico. Opowiedział nam o historii, kulturze, walorach turystycznych i kuchni Meksyku. Opowieściom towarzyszył pokaz pięknych, barwnych slajdów i intrygujące zapachy dobiegające z wysp kuchennych. Głodni i ciekawi meksykańskich smaków zabraliśmy się za przygotowanie potraw pod czujnym okiem pana Stefana Birka, Szefa kuchni w Hotelu Lord. O wysokiej jakości produkty zadbali partnerzy Bosch Akademii Smaku: Frisco.pl, Kupiec i Bonduelle.
Pan Jarosław Mrożek - zdjęcie otrzymane od organizatora warsztatów |
Nigdy nie byłam na takich warsztatach , tak wiec zazdroszczę Ci tym razem Ja :)
OdpowiedzUsuńps. Świetnie wyglądasz :)
Warsztaty to świetna sprawa, jeśli tylko będziesz mieć okazję, to postaraj się skorzystać. Ja byłam na nich tylko trzy razy, to naprawdę niewiele, ale może właśnie dlatego każde z nich wspominam jako szczególne wydarzenie :)
UsuńA za komplement dziękuję, wyglądam aż za dobrze, jest mnie coraz więcej :)