niedziela, 13 marca 2016
Chleb gryczano-kukurydziany z sumakiem
Moje kolejne starcie z bezglutenowym pieczywem, Chlebek ma ładny kolor i porowaty miękisz, ale jest dość kruchy i posiada specyficzny smak. Wprawdzie został skonsumowany, ale to nie moje smaki, więc powtórki raczej nie będzie. Nie znaczy to, że chleb nie jest smaczny, po prostu mnie nie smakuje. Ale przecież trudno po przeszło półwieczu przerzucić się z pszennego pieczywa na pieczywo bezglutenowe i od razu w nim zasmakować. Kto tego doświadczył, ten wie...
SKŁADNIKI:
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Domyslam się, że chodzi o 150 stopni? Mam nadzieję, bo właśnie się piecze :P
OdpowiedzUsuńOczywiście! Dziękuję za wyłapanie błędu, już poprawiam 🙂
Usuń