wtorek, 4 sierpnia 2015
Muffinki makowe z jeżynami
Uwielbiam muffiny. Nie za ich smak, bo szczerze powiedziawszy jakoś bardziej wolę wypieki z większą ilością kremów, czy galaretką, ale za prostotę i szybkość wykonania. Cienki gips na nodze uniemożliwia mi stawanie na niej, więc nie mogę sobie pozwolić na wystawanie godzinami z mikserem w dłoni. A muffiny... trzask prask i zrobione! Na siedząco, bez wysiłku (no dobra, kolana pobrudziłam ciastem), niewiele ponad pół godziny, i słodkie babeczki były gotowe do konsumpcji.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Przy komentarzu zostaw swoje imię, w odpowiedzi łatwiej będzie mi się do Ciebie zwracać :)
Podziel się fotką dania przygotowanego według mojego przepisu na adres e-mail edyta2204@gmail.com, a z przyjemnością zamieszczę ją w albumie na fb :)