tag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post2859451033717340393..comments2023-09-23T13:13:21.758+02:00Comments on Kuchenne zapiski Edyty: Szarlotka królewska - Torcik z jabłkami i kremem budyniowymEdyta H.http://www.blogger.com/profile/17884393658946821288noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-56736116690702447252015-10-27T16:19:15.025+01:002015-10-27T16:19:15.025+01:00Ja zachowałam proporcje podane w przepisie i biszk...Ja zachowałam proporcje podane w przepisie i biszkopt spokojnie poradził sobie z utrzymaniem pozostałych warstw. Oczywiście były to łyżki pełne, nie płaskie. <br />Można zwiększyć ilość mąki, ale lepiej nie przekraczać 2,5 łyżki, bo ciasto będzie zbyt zwarte.Edyta H.https://www.blogger.com/profile/17884393658946821288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-63021374506221585112015-10-27T10:57:08.592+01:002015-10-27T10:57:08.592+01:00Czy wystarczy 1,5 łyżki mąki ? Jabłka i masa są d...Czy wystarczy 1,5 łyżki mąki ? Jabłka i masa są dość ciężkie i obawiam się, czy biszkopt utrzyma całość ?Matyldahttps://www.blogger.com/profile/13970678906834063990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-53231088911456405882015-08-29T08:52:46.040+02:002015-08-29T08:52:46.040+02:00Dziękuję :)Dziękuję :)Edyta H.https://www.blogger.com/profile/17884393658946821288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-62832555192442193042015-08-29T08:13:37.721+02:002015-08-29T08:13:37.721+02:00Wygląda apetycznie :)Wygląda apetycznie :)Kinga https://www.blogger.com/profile/16559861728089478274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-67055502305533616722015-08-28T22:39:19.494+02:002015-08-28T22:39:19.494+02:00Będzie mi bardzo miło :)Będzie mi bardzo miło :)Edyta H.https://www.blogger.com/profile/17884393658946821288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-17859921755557987682015-08-28T21:50:50.431+02:002015-08-28T21:50:50.431+02:00Dziękuję. Jak upiekę wyślę zdjęcie):Dziękuję. Jak upiekę wyślę zdjęcie):mamawitkowhttps://www.blogger.com/profile/14105521332610705641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-28318113014939033072015-08-28T21:24:02.653+02:002015-08-28T21:24:02.653+02:00Dziękuję :)Dziękuję :)Edyta H.https://www.blogger.com/profile/17884393658946821288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-15798428331199045982015-08-28T21:12:29.091+02:002015-08-28T21:12:29.091+02:00Pyszne ciasto. Szarlotka pierwsza klasa. Pyszne ciasto. Szarlotka pierwsza klasa. kociołek-pysznościhttp://kociolek-pysznosci.blog.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-88605932487274413222015-08-28T20:13:23.151+02:002015-08-28T20:13:23.151+02:00Przyjmuje się, że w piekarniku bez termoobiegu tem...Przyjmuje się, że w piekarniku bez termoobiegu temperatura powinna być o 20 stopni wyższa. Myślę, że 185-190 stopni będzie w sam raz :)Edyta H.https://www.blogger.com/profile/17884393658946821288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5133913623449529466.post-82381791363361208342015-08-28T19:51:22.782+02:002015-08-28T19:51:22.782+02:00Witam. Mam pytanie- Jak piec biszkopt w piekarniku...Witam. Mam pytanie- Jak piec biszkopt w piekarniku bez termoobiegu?mamawitkowhttps://www.blogger.com/profile/14105521332610705641noreply@blogger.com